Teambuilding er det nye sort indenfor firmafester

Stort set alle virksomheder afholder årligt firmafester for deres medarbejdere. Uanset om det er den lille tømrer butik med nogle få ansatte eller store internationale virksomheder med mange tusinde ansatte. Men selvom næsten alle virksomheder med et par ansatte holder firmafester, så er det som regel det helt traditionelle som ofte bliver afholdt mest. En sommerfest i et telt, med lidt lækker mad og en masse spiritus eller en julefrokost, med god julemad og igen, masser af spiritus. Selvom det kan være ganske underholdende, så er der også noget som kribler inde i os alle, når vi skal til sådan en traditionel fest.

 

Dog har mange virksomheder efterhånden fået øjnene op for mere utraditionelle virksomhedsoplevelser, som både kan bidrage til et bedre sammenhold, gladere medarbejdere og det at lære kollegaerne bedre at kende. Nøgleordet er teambuilding. Teambuilding er ikke længere en kedelig og gammeldagsmåde, at styrke sammenholdet på. I dag er teambuilding i langt højere grad et omdrejningspunkt for årlige firmafester, hvor man kommer ud på utraditionelle oplevelser, som både er sjove, indholdsrige, lærerige og som kan bidrage til et bedre miljø på arbejdspladsen, hvor man bedre kender hinandens styrker og svagheder og dermed kan være med til at aflaste hinanden i alle henseender.

 

Teambuilding kan være alt hvad hjertet begærer

 

Hos virksomheden Eventnu har man flere års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske virksomheder som skal afholde firmafester og teambuilding i Danmark. Her hjælper de med en lang række forskellige, sjove og anderledes ting. De hjælper blandt andet med virksomheds Escape Rooms, Kokkeskole arrangementer, City Battles og meget mere, hvor omdrejningspunktet er teambuilding, med hvor indholdet er sjovt, anderledes og lærerigt.

 

Oplevelser som både bidrage til ekstra sjove og specielle firmafester, som man på arbejdspladsen kan tale om mange gange igen og som ikke gør det pinligt at møde mandagen efter, men som kan være med til at bidrage til det lærerige, inspirerende og underholdende.

 

Ikke nok med, at det er en sjovere og mere utraditionel virksomhedsoplevelse for medarbejderne, så har det også en lang række positive effekter som f.eks. færre sygedage, mindre stress perioder, gladere medarbejder og medarbejder der kender hinanden bedre i langt højere grad.

 

Så i kan reelt slippe for de kedelige og traditionelle virksomhedsoplevelser og skrue op for det sjove, ekstraordinære og anderledes og dermed give medarbejderne en sjovere og bedre oplevelse, end blot fed julemad og julemusik eller en oplevelse i et sommertelt med happy jazz.