Spar penge i virksomheden på jeres forsendelser

Det kan være ret dyrt som virksomhed at skulle sende pakker og produkter rundt omkring i landet til ens kunder. Og det er altså en god idé at lede efter måder hvorpå, man kan gøre nogle besparelser på dette område. Læs med her for at få nogle gode råd om, hvordan du kan spare penge i virksomheden på forsendelser.

Hvor mange leveringssteder rundt omkring i landet kan du levere til?

Det er først og fremmest en god idé at tage et kig på hvor mange indleveringssteder, du egentlig tilbyder dine kunder at levere til rundt omkring i landet. Jo flere leveringssteder i har, jo dyrere vil det som regel også være.

Find servicepoint og prøv at optimere jeres omdeling i stedet for. Hvilke leveringssteder er egentlig mere aktuelle for jer? Hvis I for eksempel primært har kunder på Sjælland, så er det netop disse leveringssteder i skal prioritere. Det er naturligvis vigtigt stadigvæk at kunne levere til Jylland og Fyn. Men det er langt flere leveringssteder i skal have på Sjælland, end det er i disse andre steder rundt omkring i landet.

Måske du for eksempel kan nøjes med blot at have et enkelt leveringsmulighed i nogle af de lidt mindre byer rundt omkring i landet? Det kunne være en måde hvorpå, I kan spare lidt penge.

Er det en god idé at sende post med omdeling?

Det er samtidig en god idé at spørge sig selv hvorvidt man skal sende post med omdeling. Send pakke med omdeling, når du tilbyder dine kunder at levere direkte til privatadressen. Nogle virksomheder tilbyder denne service imens andre ikke gør.

Valget om hvorvidt de gør dette har ofte meget at gøre med, hvor mange penge de har lyst til at bruge på deres forsendelsesomkostninger. Det koster som regel meget mere for en virksomhed at sende ud til private adresser. Det er derfor en måde at spare penge på, at i undgår som virksomhed at levere til de private adresser.

Der er et stigende antal virksomheder rundt omkring i landet, som vælger at gøre dette. Og langt de fleste virksomheder har skam også meget god succes med dette. For mange kunder er det ikke noget problem at rende ned til den nærliggende kiosk for at hente deres produkter. Omvendt er det dog utrolig god service at levere direkte omdeling til privatadresse. Det er derfor også noget du bør overveje, hvis du gerne vil være rigtig gode ved dine kunder.