Skal du være en del af Aalborgs største kontorfællesskab? Kun få lokaler tilbage

Man kommer som forretningsdrivende ikke udenom, at man skal have et sted man kan bruge som base for sin forretning. Alt afhængigt af hvad din forretning beskæftiger sig med land et være alt fra en kontorbygning til en garage man har brug for. Hvis det er et kontor man er på udkig efter, så er der ingen grund til at gøre det mere besværligt end det behøver at være, specielt hvis dit firma har til i Aalborg. Du kan nemlig hurtigt og nemt blive en del af et kontorfællesskab. Bliv en del af Aalborgs største kontorfællesskab og få adgang til en masse faciliteter, som du ellers selv skulle stå for. På den måde for du både mere for din leje, men du gør det også en del nemmere for både dig selv og dine medarbejdere.

hvorfor være en del af et kontorfællesskab?

Det smarte ved at være en del af et kontorfællesskab er, at man får en del mere for pengene. Normalt når man skal bruge et kontor, så lejer man sig ind i nogle tomme lokaler, og skal herefter selv indrette sit kontor, med mødelokaler og båse til sine medarbejdere. Når du bliver en  del af et kontorfællesskab som www.blackbox.as er alle disse ting ordnet for dig, så dig og dine medarbejdere skal bare gøre stedet til jeres med jeres bøger, billeder og mere.

I får blandt andet adgang til lækre møde faciliteter, så i kan holde jeres forretningsmøder i nogle lækre lokaler, uden i skal ud og investere i møbler, skærme med mere. På den måde gør i det en del billigere og nemmere for jer selv at drive forretning. I kan også bruge tiden på ting der er vigtigere end at indrette kontor, da dette er klaret for jer.

Få adgang til alt du skal bruge

Der er en del ting man skal bruge i langt de fleste virksomheder. Ting som kopimaskine, printer og meget mere for du alt sammen med hos blackbox. du får også fri parkering og mulighed for, at opmagasinere jeres ting, hvis i ikke ved hvor i skal gøre af det. Det kan i gøre i de tilhørende depotrum. Hvis der er stemning for det er der også mulighed for at få en kantine ordning, så man kan få lækker og varm mad hver dag på arbejdet.

Man gør med andre ord livet en del nemmere for sig selv med denne løsning.