Skal dit logo bagpå mobilcoveret?

Som firmaejer er det en god ide at overveje, alle de steder man kan sætte ens logo. Og man kan blandt andet sætte ens logo bag på covers. Et mobil cover er trods alt noget, som alle benytter sig af. Læs mere i denne artikel for at se, hvordan du kan få et logo bag på mobilcovers.

Giv covers væk i firmagave

Det er generelt altid en god ide at give firmagaver væk til ens potentielle kunder. Det er nemlig en måde hvormed, man kan udbrede viden omkring ens firma på. Og det er også en snu måde hvormed, man automatisk kan få potentielle kunder til at føle sig mere loyal over for dit firma. Jo mere de benytter genstande fra dit firma, jo bedre vil de også synes om dit firma.

En rigtig smart firmagave, som du kan give væk, er mobilcovers. Det trods alt noget, som alle mennesker benytter sig af i dagligdagen. Og hvorfor ikke sætte dit eget logo bag på et mobilcover?

Dit eget personlige cover

Du kan naturligvis også vælge selv at rende rundt med et cover på din mobil, hvor dit logo er på. Det kan også være en rigtig god ide at gøre.

På den måde vil der ofte være folk omkring dig, som ser logoet. Og hvis du er heldig, så vil de også spørge hvad det er for et logo. På den måde kan du nemt komme ind i en snak omkring, hvad du går og laver til daglig.