Vi skaber interesse for energi og forsyning - og god effekt for jer

Hvad er det, vi alle sammen bruger mange gange hver dag, men som ikke interesserer os synderligt (med mindre det undtagelsesvist ikke virker)? Strøm! Der er ikke mange produkter, vi er så afhængige af, og som vedkommer os så lidt. Det er derfor ikke nogen nem kommunikationsopgave at trænge igennem til forbrugerne på energi- og forsyningsområdet.

Vi har gennem mange år haft en eller flere betydende kunder i energi- og forsyningssektoren og løst kommunikations- og markedsføringsopgaver med god effekt. Vi kan også hjælpe jer med at fastholde og vinde nye kunder gennem substantiel kommunikation.

Udover at vinde og fastholde kunder er kommunikation et væsentligt redskab til at fremme en mere energirigtig adfærd. Vi er bekendt med de omfattende krav, som forsyningssektoren er pålagt – bl.a. kravene om realisering af energibesparelser for at understøtte vores samfunds grønne omstilling og reducere vores afhængighed af fossile brændstoffer.

Er I et energiselskab, der beskæftiger jer med en række beslægtede forretningsområder, hjælper vi også gerne med markedsføring af dem. Det kan være udrulning af fibernettet, som er en af vor tids største og mest fremtidssigtede investeringer. Det kan være installationsområdet – både til private og erhverv - eller det kan være finansiering af investeringer i energioptimering eller direkte i den grønne omstilling, i form af f.eks. vindmøller eller solcelleanlæg.

Se, hvordan vi også hjælper vores kunder

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk