Sådan skalerer du din forretning med facebook Annoncering

I takt med at din virksomhed vokser, bliver det også nødvendigt at nå ud til flere potentielle kunder. Facebook annoncering kan være et effektivt værktøj, der kan hjælpe dig med at nå ud til flere kunder – om det er på nationalt eller internationalt plan. Ved at benytte den rette strategi og planlægning, er der næsten ingen grænser for skalering af din forretning igennem Facebook annoncering.

 

Jamen så vil du hurtigt sige til mig at dine kunder ikke er på Facebook eller ikke bruger det aktivt? Derfor du tænker at Facebook annoncering ikke er noget for din forretning.

 

Her får du lige et hurtigt overblik over demografien på Facebook.

 

  1. Med over 2 milliarder brugere dagligt, findes der ikke en grund til, at du ikke skal bruge Facebook annoncering.

 

  1. 27 % af verdens samlede befolkning er på Facebook. Endda hver dag.

 

  1. 70 % af alle danskere mellem 16-89 år befinder sig på Facebook/meta platforme herunder instagram.

 

Med Facebook annoncering kan du målrette specifikke geografiske områder, interesser og endda adfærd. Dette giver dig mulighed for at allokere dine markedsføringskroner på dem, der har størst sandsynlighed for at konvertere til betalende kunder.

 

Der er et par vigtige ting, du skal huske på, når du skalerer din virksomhed med Facebook-annoncering:

 

  1. Hold din annoncetekst korte og relevante

 

Hold din annoncetekst kort og simpel så kunder hurtigt kan forstå budskabet i din annoncering. Ofte er den bedst performende annoncetekst kun en enkelt sætning, så forbrugeren ikke skal klikke ‘læs mere’. Hvis teksten ikke kan formuleres på en enkelt sætning, er bulletpoints en god måde at kommunikere sine USP’er på.

 

 

  1. Test forskellige annonceformater

 

Brug forskellige annonceformater i dine kampagner. Ved at sikre stor diversitet i dine annonceformater, kreativer og tekster, når du på bedste vis de forskellige forbrugere. Test gerne forskellige annonceformater for at se hvad der fungerer bedst for din målgruppe.

 

  1. Installer Facebook pixel på din hjemmeside.

 

Installer Facebook pixel på din hjemmeside. Ved at opsætte Facebook pixel på dit website har du mulighed for at måle resultatet af din annoncering. Facebook pixel opsamler information om, hvem der besøger dit website og deres adfærd. Du kan bruge denne information til lave retargeting og til at optimere dine fremtidige levering.

 

  1. Overvåg dine resultater

 

Endelig er det vigtigt at overvåge dine resultater, så du kan se, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Facebook giver detaljeret indsigt i hver annonce, så du kan følge dens resultater. Sørg for at justere dine annoncer i overensstemmelse hermed for at få mest muligt ud af dit budget.

 

Vil du vide mere om Facebook-annoncering? Tjek vores blog lige her for at få flere tips og tricks om Facebook annoncering. Vi opdaterer løbende med den nyeste viden inden for Facebook annoncering. Du er også velkommen til tage kontakt til os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed med at skalere igennem Facebook annoncering.