Sådan sælger du brugt babytøj og brugt børnetøj online

Er du træt af at betale ugentligt gebyrer når du skal sælge ud af dit barns aflagte tøj eller børnetilbehør? Så er du kommet det helt rette sted, du kan nemlig sælge babytøj, børnetøj, legetøj eller tilbehør til børneværelset hos os. Det eneste du skal gøre er at oprette en sælger profil og så er du klar til at oprette dine produkter, så vil vi sælge dem for dig hurtigt og effektivt. Nu tænker du nok, jamen det koster jo nok kassen at sælge tøj hos jer, men nej det er altså ikke tilfældet det er nemlig helt gratis at sælge tøj hos os, det eneste der koster noget hos littlerecycle.dk som sælger er når vi sælger nogle af dine produkter, så tager vi nemlig 30% i kommission. Det gør  vi fordi, vi markedsfører dine produkter på de sociale medier såsom Facebook og instagram for ikke mindre end 10.000 kroner om måneden, så vi altid kan garantere dig et hurtigt salg af dine produkter. Vi har mange sælgere som allerede efter kun 2 måneder har solgt mere end +200 produkter, og har tjent mere end +4000 kroner. Hos mange af vores konkurrenter skal du betale ugentligt gebyrer og det betyder også at sælge om de ikke sælger nogle af dine produkter, så skal du stadig betale for en stand og så er det lige pludselig en underskudsforretning, så betaler du faktisk dem penge for at sælge dit tøj og det skulle jo gerne være sådan, at de betaler dig penge for at sælge dit tøj. Det slipper du for hos littlerecycle.dk du betaler nemlig kun noget hvis vi sælger nogle af dine produkter, og sælger vi ikke nogle af dine produkter ja så skal du hellere ikke betale noget.

Der er nogle ting du kan gøre for at sælge dine produkter hurtigere, det er nemlig vigtig man tager nogle rigtig gode billeder af sine produkter når man lægger dem op på vores shop, derudover det vigtig at huske at det jo er brugt tøj man sælger og ikke guld, så altid tænkt over hvilken pris den ene style skal have. Og nok den allervigtigste ting er at du skriver en god beskrivelse til produktet som forklarer det rigtig godt, hvis der fx skulle være et lille brugsmærke eller noget andet. Hvis du har styr på disse ting på dine produkter, så tø vi godt garantere dig at du vil sælge alt ud af dit barns garderobe på mindre end en måned.

 

Kom i gang med at sælge ud af dit barns aflagte ting og få penge til en masse sjove oplevelser med dine børn, eller lave en opsparing til ferie!

 

Læs mere om at blive sælger hos littlerecycle.dk her.