Sådan kommunikerer du til unge online

Hvis du gerne vil ramme det yngre segment gennem din marketing, så er det også vigtigt at du taler deres sprog og at du befinder dig der, hvor de er. Læs med her for at få nogle gode råd om, hvordan du skal kommunikerer med de unge online.

Vær på sociale medier

Når man er firmaejer og vil lave en god marketingsstrategi, så er det altid essentielt at tænke på, hvilke marketingkanaler man befinder sig på. Når det lige kommer til det yngre segment – og især teenagerne – så er det vigtigt at man er på de sociale medier. Det er nemlig her hvor en stor del af dem tilbringer mange timer hver dag. Det er derfor også helt oplagt at ramme dem her.

Der er naturligvis ingen aldersbegrænsning for, hvem der må tage del i de sociale medieplatforme. Der er ingen der siger at så gammel skal du være, før du kan være med. Typisk vil helt små børn have svært ved at oprette en delingsprofil uden forældresamtykke. Men der er således ingen der siger, at blot fordi du er ældre pensionist, så må du ikke ’lege med’ på de sociale medier.

Alligevel er det sådan, at det mest er unge der bruger tiden på disse medier. Og når alle unge nu er samlet herinde, så er det også de platforme du skal have fokus på.

Vær dog opmærksom på at det ikke er alle typer af unge som befinder sig på alle platforme. Nogle typer af unge foretrækker en platform frem for en anden og det er noget du skal have med i dine overvejelser omkring din marketing.

Hyr yngre marketingfolk

Som firmaejer kan man ikke klare det hele og det er derfor kun en god ting at hyre marketingfolk, som kan tage sig af den daglige drift. Og hvis du gerne vil ramme det yngre segment, så kan det også være en god ide at lade dette afspejle i hvilke folk du hyrer. Hvis du hyrer yngre folk er der mere sandsynlighed for, at de intuitivt forstår den yngre generation.

En person i 50’erne kan være nok så kompetent til sit arbejde med marketing. Men det er nu engang oftest en smule svære for en mand i 50’erne at føle en relation til en teenagepige. Her er det lidt nemmere for hende i 20’erne, der lige er blevet færdig med hendes uddannelse. Det er jo ikke så lang tid siden hun selv var teenager.