Sådan kan du tage de vigtige skridt videre med din app-løsning

Mange personer går rundt med tanker og drømme om at starte egen forretning og prøve eventyret som iværksætter. For nogle er dette associeret med drømmen om at udvikle n app-løsning. Dog er apps ligesom andre forretninger og digitale applikationer pålagte nogle forskellige forretningskrav i forhold til forretningsmodellen, hvis de skal være kommercielt anlagte.

Konkretisere din drøm

Når det kommer til udviklingen af app-løsning, er det vigtigt at du starter med at konkretisere din drøm. Dette indebærer, at du begynder at lave overvejelser omkring, hvordan din app skal tjene penge, hvis den skal være kommercielt.

Der findes her forskellige måder, hvorpå din app kan tjene penge:

  • In-app køb
  • Reklamer
  • In-app freemium model
  • Køb af udvidelser

Efter at du har gjort dig nogle konkrete overvejelser omkring, hvordan din app kan tjene penge, er det vigtige at du begynder at afprøve din ide, så det kan blive til et faktisk koncept. Dette indebærer at gå ud og tage kontakt til dine potentielle brugere/kunder.

MVP din prototype mod succes

En meget effektiv måde at teste din ide, er at få udviklet en minimum viable product, med andre ord, en prototype til at teste dine hypoteser og antagelser. Et eksempel på dette er at udvikle en meget simpel version af din app-løsning eller et billede af den pågældende løsning. Dette kan hjælpe potentielle brugere med at få en ide om, hvordan din app-løsninger kommer til at se ud og fungerer.

Dette kan hjælpe med at se, om potentielle brugere har lyst til at bruge din løsning og ikke mindst kaste penge efter den. Du bør her interviewe så mange personer som muligt, for at få så meget data som muligt. Med denne indsigt kan du herefter gå videre og påbegynde udviklingen af din app. Dette kan yderligere give dig indsigt i brugeradfærd, design ønsker og funktionalitet. Det kan anbefales at samle så meget data som muligt, indtil der nærmest kun kommer gentagelser.

Find en kvalitets udviklingspartner

Efter at have undersøgt dit pågældende markedet og potentielle brugers adfærd, bør du kigge efter en samarbejdspartner, som kan hjælpe dig med at få din app til virkelighed. Du bør her undersøge markedet forskellige kvalitets softwarehuse, som kan bistå med høj kvalitet app udvikling.

Hvorfor et kvalitetssoftwarehus, er fordi at app-løsninger såvel som webapplikationer og fysiske forretninger, bliver bedømt på førstehåndsindtrykket af den pågældende løsning. Dette omfatter ikke appens udseende i forhold til design, en også funktionalitet i forhold til brugeroplevelsen. Sidste spiller en stor rolle, hvis din app-løsning skal blive konkurrencedygtig.

Det kan anbefales, at du undersøger de enkelte huse for deres anmeldelser, kundecases, priser og løsninger. På den måde kan du finde den rigtige løsning og udviklingspartner, som du har behov for.