CommWorld 2016 - Aros Kommunikation

Vi glæder os til at være værter for CommWorld i foråret 2017

Vi har været i Frankfurt for at deltage i CommWorlds seneste netværksmøde. Her brugte vi to dage på at arbejde med emnet ”future business models” som følge af branchens teknologiske disruption.

CommWorld er et europæisk netværk for uafhængige marketing- og kommunikationsbureauer med 5-50 medarbejdere, og vi har siden 2014 været den danske repræsentant.

CommWorlds dedikation til sammenhængende, international kommunikation starter med netværkets mest værdsatte aktiv; inspiration. Derfor kombinerer hvert netværksmøde oplæg fra key note speakers med sparring bureauerne imellem.

Med netværket følger en forstærket adgang til de europæiske markeder, som kan få stor betydning for vores internationale kunder. At kunne teame op med udenlandske bureauer giver os en særlig indsigt i markederne, som kan bruges både til at udvikle og trænge igennem med en tilpasset kommunikationsindsats.

På det netop afholdte møde blev bureauets partner og chefkonsulent, Line Berg-Stærk, valgt ind i netværkets bestyrelse. Det er vi stolte af, og vi ser alle frem til næste møde i foråret 2017, hvor vi skal være værter.

CommWorlds medlemmer:

1. Belgien: IOTTA Communications nv
2. Bulgarien: Active Group
3. Danmark: Aros Kommunikation
4. Finland: Brunnen Communications
5. Frankrig: Raison de Plus
6. Grækenland: CONCEPT MANIAX
7. Holland: COOKS CrossOver Communicatie
8. Italien: Linkness | Tratti
9. Rusland: MAX BRANDSON
10. Schweiz: Kobalt AG
11. Tyskland: husare gmbh
12. Tyskland: taste! food & beverage

Bliv klogere på netværket

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk