VL Døgn - Aros Kommunikation

Vi er blevet PR-partner for VL Døgnet 2016

Vi har stået for pressehåndteringen af årets VL Døgn - et arrangement for næsten 800 af dansk erhvervslivs topledere.

Årets VL Døgn er netop løbet af stablen. Et arrangement for næsten 800 af dansk erhvervslivs topledere, der er medlem af én af Dansk Selskab for Virksomhedsledelses i alt 121 netværk.

Under temaet ’En Ny Start’ blev VL Døgnet i år afholdt i det gamle statsfængsel i Horsens med en perlerække af prominente talere indeholdende Bjarke Ingels, Jimmy Maymann, Mads Nipper, Margrethe Vestager, Morten Albæk, Simon Kvamm – blot for at nævne nogle få.

Hos Aros Kommunikation har vi haft den store fornøjelse at være PR-partner for VL Døgnet 2016. Op til, og ikke mindst under arrangementet, har vi altså haft travlt med at håndtere pressen og koordinere interviews for at skabe omtale i medierne. Og VL Døgnet fik masser af spalteplads med sit unikke program og sin unikke lokation - fra Finans, Berlingske, Børsen, TV2 NEWS til Horsens Folkeblad, TV2 Østjylland m.m.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk