Ny partner i Aros Kommunikation

Vi er glade for at kunne fortælle, at Aros Kommunikation har optaget Jakob Sørensen som ny partner fra 1. november 2018.

Aros Kommunikation lægger stor vægt på at skabe stærke kommunikationsløsninger baseret på indsigt, og det er ikke alene en position, der passer Jakob godt – det er også en position, Jakob glæder sig til at være med til at udvikle yderligere.

Jakob er oprindeligt kandidat i medievidenskab og bachelor i idéhistorie fra Aarhus Universitet. De første skridt på karrierestigen blev taget i henh. Politikens analyseafdeling og på mediebureauet MEC, men allerede i 2008 kaldte familievirksomheden KSM Group, som Jacob var medejer af og direktør for frem til salget i 2017.

Det har efter salget af KSM Group været Jakobs ønske at vende tilbage til kommunikationsbranchen – et ønske som først blev opfyldt med ansættelsen hos Aros Kommunikation, og som nu er manifesteret ved optagelsen som partner.

I den sparsomme fritid holder Jakob sig i en imponerende form. Tidligere bragte talentet Jakob helt frem som badmintonspiller under Team Danmark. I dag står den mere på træning, skiløb og sejlads. Ja, og så skal familien bestående af lægen Sara og 3 børn i alderen 1 – 9 selvfølgelig også passes.

Jakob afløser hos Aros Kommunikation Erik Eisenberg, som har fået tilbudt sit drømmejob som journalist på Børsen. Erik har været partner hos Aros Kommunikation i 1½ år, men skrivningen har altid haft godt tag i ham, og nu opstod muligheden for at slutte cirklen efter ca. 13 år på den anden side af bordet hos store virksomheder og som konsulent. Det vil vi gerne ønske et rigtig stort tillykke med.

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk