Natteravnene Topbillede Center - Aros Kommunikation

Natteravnene er landet i Aarhus

Hos Aros Kommunikation er vi stolte over at have været med til at etablere Natteravnenes nye lokalafdeling i Aarhus.

På trods af organisationens 20 år på bagen har det hidtil ikke været muligt at etablere en afdeling i 8000C på grund af manglende frivilligopbakning. Men med tilskud fra SallingFonden og en målrettet kampagneindsats, er det nu lykkedes at engagere tilstrækkeligt med ildsjæle, og fremover vil Natteravnene også være med til at skabe et trygt natteliv for de unge i Aarhus.

Awareness og rekruttering

Formålet med kampagneindsatsen var i første omgang at skabe synlighed omkring den nye lokalafdeling. Det skete blandt andet med en debutvandring en snevejrsnat i det aarhusianske natteliv, hvor bl.a. borgmester Jacob Bundsgaard og spillere fra Bakken Bears deltog. Debutvandringen blev brugt som led i en omfattende PR-indsats, og skabte omtale i både tv, radio, lokale og regionale aviser. Derudover har lysende ravne på Sallings facade og et utal af outdoor-elementer givet stor opmærksomhed.

I arbejdet for at rekruttere frivillige til den nye lokalforening allierede vi os med en række lokale samarbejdspartnere – lige fra private og offentlige institutioner til foreninger og virksomheder, der alle ønskede at bakke op om etableringen af Natteravnene og derfor har hjulpet med at sprede budskabet via sociale medier.

Vi er både glade for og stolte over, at kampagneindsatsen er blevet anerkendt med en C3 Award.

Derudover er kampagnen og initiativet omkring en lokalforening i Aarhus C har fået en meget positiv modtagelse af aarhusianerne, og vi kunne ikke tænke os et bedre udgangspunkt for den nye lokale afdeling. Vi ønsker Natteravnene stort tillykke med 20 års jubilæet og takker for den store indsats for at skabe et trygt natteliv for landets unge.   

Vil du også være en del af flokken? Læs mere om Natteravnene her

  

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk