Dynamiske trafiktavler - Aros Kommunikation

Dynamiske trafiktavler skal forbedre bilisternes oplevelse

Aarhus Kommune har netop monteret 10 dynamiske tavler på strategisk udvalgte steder i Aarhus. De dynamiske tavler skal med realtids trafikinformation og anvisninger om hurtigste rute få trafikken til at glide og derved spare de aarhusianske bilister for unødig meget tid bag rattet.

Vi har leveret content til tavlerne, herunder strategi, design og brugertests samt rådgivning og PR-plan i forhold til lancering.

De dynamiske tavler fortæller bilisterne, hvornår det er smart at køre på udvalgte strækninger, og om de eksempelvis kan spare tid ved at køre 10 minutter tidligere om morgenen. Det er til glæde for alle. Bilisterne kommer nemlig langt hurtigere frem, hvis de har mulighed for at køre lidt tidligere eller lidt senere end i myldretids-minutterne. Og hvis trafikken bliver spredt en smule mere ud, bliver der mindre trængsel i byen og mere plads til alle.

Se, hvad vi også hjælper Aarhus Kommune med

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk