Design og artikler til ny webportal

Dansk cykelviden og mere end 100 års erfaring er nu tilgængelig for everyone på www.cyclingsolutions.info.

Hos Aros Kommunikation er vi stolte af at have været en del af dette projekt, som forhåbentlig gør det lettere for andre lande at skabe en miljøvenlig og sund cykelkultur.
Foruden at have deltaget i styregruppen, har vi skabt webdesignet og skrevet udvalgte artikler til sitet.

Udlandet kan med fordel kigge Danmark over skulderen, når der skal planlægges byer, hvor cyklen er en attraktiv transportmulighed for borgerne – og nu har Cycling Embassy of Denmark gjort al viden tilgængelig på en ny webportal. Her kan man læse om alt fra cykelinfrastruktur og -parkering til sundhedsfordele og politisk ledelse.

Selvom byer og kulturer er forskellige, så er der ingen grund til at genopfinde hjulet i hver eneste by. De grundlæggende principper for en velfungerende cykelkultur kan godt overføres og fungere som grundlag for hver enkelt lokale løsning. Derfor giver denne videndeling enormt god mening i en verden, hvor vi har brug for så mange klimavenlige løsninger som muligt.

Tag et smugkik i videoen eller tjek portalen ud!

Nysgerrig på cykel- og trafikkampagner? Se trafikkampagner.dk

Line 9 - Aros Kommunikation
"Skal vi hjælpe jer med digitalt indhold? Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak"
Line Berg-Stærk Direktør / partner

Se flere cases

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk