Trafikkampagner - Aros Kommunikation

Ny platform til videndeling om trafik og mobilitet

Hos Aros Kommunikation er vi vilde med trafik. Derfor lancerer vi en ny hjemmeside til videndeling og inspiration.

Trafik og mobilitet har altid fyldt meget hos Aros Kommunikation. De adfærdsændrende kampagner, særligt inden for trafik og cyklisme, er blevet en decideret niche for os, og vi ønsker at dele ud af vores næsten 20 års erfaring. Vi lancerer derfor en ny hjemmeside: trafikkampagner.dk.

På hjemmesiden finder du derfor først og fremmest en portfolio med udvalgte, tidligere cases samt input til adfærdskommunikation på trafikområdet. Med trafikkampagner.dk ønsker vi at give inspiration til nye trafikprojekter:

Siden opstod som en reaktion på drømmen om kampagne-genbrug. Gennem årene har vi udviklet rigtig mange effektive kampagner, og der er ingen grund til, at andre ikke kan lade sig inspirere af vores erfaringer og knowhow.

Line Berg-Stærk Chefkonsulent

Et mobilitetsfællesskab
Line Berg-Stærk håber, at den nye platform vil blive udgangspunkt for folk, der ønsker at arbejde med mobilitet og trafikvaner i det hele taget, fordi andre aktører også vil byde ind:

”På sigt drømmer vi om at skabe et fælles community inden for mobilitetsområdet. Vi håber, trafikkampagner.dk kan blive hjemsted for videndeling og sparring, og at hjemmesiden vil blive det naturlige startsted, hvis man har et trafikalt problem, man gerne vil have løst.”

"Vi har stor erfaring med at udvikle og afvikle trafikkampagner. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov."
Line Berg-Stærk Chefkonsulent

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk