Fly-haler Billund Lufthavn 0 - Blog - Aros Kommunikation

Please be seated for take-off: Ferietrends BLL-edition

Skrevet af Maria Hansen

Feriestemningen er så småt begyndt at lægge sig. De fleste er tilbage på pinden og har skiftet strandhåndklædet ud med kontorstolen. Med en temperatur på 15 grader drømmer jeg mig (allerede) tilbage til Spaniens varme himmelstrøg, solcreme og sangria. Jeg gætter på, at I er flere derude, der har det på samme måde?

Jeg vil derfor genoptage vores føljeton om tendenser i 2016 og dykke ned i sommerens ferietrends, så vi alle kan få et skud mentalt D-vitamin. Til formålet har jeg taget en snak med Jesper Klausholm, Marketingchef hos Billund Lufthavn, der gennem længere tid har været en af bureauets kunder. Tre ferietrends kendetegner sommeren 2016 for BLL!

Jesper Klausholm
Marketingchef hos Billund Lufthavn

1. Den klassiske charterrejse

Den klassiske charterrejse er i år særligt dominerende. Med over 400.000 passagerer i juli sætter Billund Lufthavn rekord og kan kalde juli 2016 for den travleste måned i historien. Det er især traditionelle destinationer som Grækenland, Spanien og Tyrkiet, der er populære blandt feriegæsterne. Ja, du hørte rigtigt. Tyrkiet er med i top tre. Kuppet afskrækkede kun feriegæster i dagene umiddelbart efter. Herefter synes det danske sommervejr åbenbart en større trussel.

2. Oversøiske rejsemål

Bedre forbindelser og lavere priser har resulteret i en markant stigning i oversøiske rejsemål. En trend, der ifølge Jesper Klausholm, ikke kun viser sig i sommerperioden, men også henover efteråret. Nye flyforbindelser til Helsinki og Heathrow gør det endnu lettere at komme til blandt andet Asien og Nordamerika, der ligger i toppen over oversøiske rejsedestinationer. Samtidig er der tendens til, at rejsernes længde bliver kortere og kortere. I dag kan en tur til New York nemt klares på en forlænget weekend!

3. Bornholm, Bornholm, Bornholm

Den tredje trend strækker sig hverken sydpå eller oversøisk. I stedet går turen til solskinsøen. Fire fuldt bookede afgange i ugen tager både feriegæster og øboere en tur over Jylland og øerne til Bornholm og retur. En stor succes og en af de mere spøjse tendenser, da der normalt ikke ses så markante stigninger på indenrigstrafikken i Danmark.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk