Sofie Klindrup Pagaard

Som studentermedhjælper beskæftiger Sofie sig med sociale medier og digitale strategier. Hendes opgaver spænder både over strategi, planlægning og eksekvering.

Hun er i gang med sin professionsbachelor i kommunikation, som hun studerer på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Studiet er bygget op omkring cases fra eksisterende virksomheder og praktikforløb, hvilket betyder, at Sofie har mulighed for at gøre det, hun bedst kan lide: nemlig at få en kreativ idé og se den vokse i virkeligheden.  

Ved siden af sit studie og arbejde er Sofie frivillig kommunikationsmedarbejder i organisationen Børns Voksenvenner, hvor hun bidrager med alt fra PR til eventkoordinering.   

Når hun har fri, bliver hun en rigtig kriger – både version 1, 2 og 3 i yogaens verden. Derudover kan ikke engang minusgrader holde hende fra at bade i havet, og hvis ikke hun dykker ved Den Permanente, står hun i sit køkken og udfordrer sig selv med alternative madretter.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk