Line er partner og medejer af Aros Kommunikation. Hun er bureauets ekspert i kampagner og koncepter, og med mange års erfaring bag sig styrer hun sine projekter med sikker hånd. Line har stået i spidsen for udviklingen af en lang række stærke kampagner og har en særlig ekspertise i adfærdsændrende kommunikation.

Når det gælder digitale og sociale medier, er Line frontløber, og hun rådgiver gerne om blogs, apps, Facebook, Twitter og Instagram. Med sig har hun en cand.mag. og en IAA-diplomuddannelse i Marketing Communications.

Også uden for arbejdstiden dyrker Line de sociale medier - særligt Instagram. De små firkantede ikoner viser glimt af to skønne unger, et sommerhus på Djursland, rødvin i godt selskab (eller alene) og et hav af feriebilleder - primært fra Frankrig. Sidstnævnte gerne i en skøn forening, da Line er en frankofil livsnyder, der elsker god mad og drikke.

Særlige kompetencer

Eksempler på cases

Line 9 - Aros Kommunikation
"Kontakt mig meget gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig."
Line Berg-Stærk Direktør / partner

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk