Josephine Veile Platz - Aros Kommunikation

Josephine er bureauets skarpe projektleder, som holder styr på tegnestuen, koordinerer opgaver og styrer budgetter. Bl.a. har Josephine stået i spidsen for koordineringen af flere af bureauets trafik- og adfærdskampagner – herunder Music Against Drugs og trafikindsatsen "De Ualmindelige" for Skanderborg Kommune.

Josephine har en bachelor i antropologi og har sidenhen uddannet sig til projektleder hos reklamebureauet envision. Her havde hun ansvaret for en række kunders tilbudsaviser, annoncer, grafiske spots og magasiner.

Som de fleste andre på bureauet er Josephine vild med cykler, og hun ejer intet mindre end tre af slagsen. Hvis koordineringsarbejdet på bureauet ikke har kørt hende helt træt, elsker hun at få fart over feltet på sin racer eller udforske den aarhusianske natur på mountainbiken. Watch out!

Pt på barsel 

Eksempler på cases

Josephine 8 - Aros Kommunikation
"Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste kommunikationsprojekt."
Josephine Veile Platz Projektleder

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk