Som erfaren erhvervsleder kender Jakob til udfordringerne som selvstændig på godt og ondt. Erfaringerne bruger han i Aros Kommunikation, hvor han arbejder med salg, kunde- og forretningsudvikling.

Oprindeligt er Jakob cand. mag. i medievidenskab og idehistorie fra Aarhus Universitet og har bl.a. arbejdet hos Politikens Hus og mediabureauet Mediaedge:cia (det nuværende Wavemaker).
I 2008 trådte han ind i ledelsen af familiens virksomhed KSM Group, der leverer komplette løsninger til vind-, energi- og maritimindustrien. Frem til 2017, hvor Jakob solgte KSM Groups hovedaktiviteter fra, voksede virksomheden fra 45 til 150 medarbejdere med produktion i både Danmark og Polen.

I dag er Jakob vendt tilbage til bureaubranchen, hvor han hjælper kunder med salg og udvikling. Ud over Aros Kommunikation har Jakob stadig både fingre og kapital i flere virksomhedsprojekter, heriblandt Cogitec-gruppen og herretøjsbrandet eldr, der udvikler funktionelt herretøj til hverdagsbrug.

Privat er Jakob gift med Sara og bor sammen med hende og deres tre børn i Aarhus. I fritiden er han passioneret sejler – eller rettere: En sejler, der passioneret drømmer om mere tid til at sejle.

Særlige kompetencer

Jakob 14 - Aros Kommunikation
"Du er meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak om din kunde- og forretningsudvikling."
Jakob Sørensen Chefkonsulent

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk