Lav dit salgsmateriale selv

Der er ingen tvivl om at førstehåndsindtrykket hos en kunde er vigtigt. Og hvordan ens visitkort ser ud, kan have større betydning end man lige skulle tro. Tænk over det – hvordan har du det selv, når du får et tyndt og slasket visitkort i hånden fra et luksusfirma, eller en forhandler af et dyrt produkt. Det må gerne være lækkert og ordentligt.
Derfor bør du også få lavet en stor del af dit salgsmateriale hos et rigtigt trykkeri. Men mange af tingene kan du med fordel lave selv. Det kunne være selve indholdet som brevpapir og prislister. – Det kræver dog naturligvis at du har noget produktionsudstyr der kan lave disse ting. En lille bordprinter for Elgiganten er ikke helt nok her.
Eller jo, det er det – men resultatet bliver også derefter.

Hos HansenPrint leverer de kopimaskinere og laserprintere i alle størrelser og prisklasser. Helt fra små bordmodeller til store professionelle produktionsenheder til trykkerier. Du kan med stor sandsynlighed sagtens klare dig med en mindre kopimaskine, da de kan mere end hvad folk ofte tror. Amerikanske Xerox er uden tvivl en af markedslederne på disse typer maskiner. En af deres mest populære serier er Altalink modellen. Den fås i sin mindste konfiguration som en såkaldt 30-sider maskine. Det betyder i al sin enkelthed at maskinen kan printe op til 30 A4 ark med farveprint i minutter. Det er altså ret hurtigt, og er vel og mærket den mindste model. De kan fås med mulighed til at kører over dobbelt så mange sider i minuttet.

Efterbehandlingsudstyr
En vigtig del af kopimaskinerne er det udstyr der sættes til, som kan efterbehandle papiret lidt. Det er uden tvivl noget som man kan købe sig fattig i. Men det kan også være en rigtig god investering at få med. Et af de mest populære valg er et klassisk booklet modul. Med dette modul kan du klipse stakke af papir, lave foldere eller mindre hæfter. Alle dele noget, man kan bruge til prislister og lignende. Derudover skal det nævnes at maskinerne er ret billige at printe på. Det koster ikke mange kroner at producere sit eget lille hæfte. Mange moduler kan derudover også hulle papiret med 2 eller 4 huller, som man kender det fra en klassisk hulmaskine. – Dette er klart en fordel hvis du printer meget, som senere skal i mapper eller lignende.
Giver du den endnu mere gas, kan der også tilkøbes Z og C fals modul, som kan folde A4 ark til klassisk brev-format. Det kræver dog en pænt stor volume af den slags før at det giver mening. Men alle disse fine maskiner koster selvfølgelig lidt at indkøbe til kontoret. Dog kan HansenPrint hjælpe med finansiering eller leasing igennem Xerox eget finansieringsselskab.