Medarbejdere

Jens Hansen
Adm. direktør

jh@aroskommunikation.dk
Tlf. 4036 5436

Jens er strategiens mand og har i en årrække arbejdet med strategisk rådgivning af kunder. Han er specialist i integreret kommunikation og har stor erfaring med at udarbejde og eksekvere kommunikationsstrategier.

Mere om Jens

Line Berg-Stærk 
Direktør / partner

ls@aroskommunikation.dk
Tlf. 2067 9271

Line er bureauets ekspert i kampagner og koncepter, og med mange års erfaring bag sig styrer hun sine projekter med sikker hånd. Line har en særlig ekspertise i adfærdsændrende kommunikation.

Mere om Line

Erik Eisenberg
Direktør / partner

ee@aroskommunikation.dk
Tlf. 2034 2728

Med mere end 10 års erfaring som kommunikationsdirektør og medlem af topledelsen i en række virksomheder er Erik en rådgiver med kommunikationserfaring, international erfaring og topledererfaring.

Mere om Erik

Heidi Bonnet Jensen 
PR-konsulent

hbj@aroskommunikation.dk
Tlf. 4073 1018

Heidi beskæftiger sig med PR og digitale medier inden for flere områder, og hun dyrker flittigt spændingsfelterne mellem teori/praksis, offline/online kommunikation og strategi/eksekvering.

Mere om Heidi

Alan Nørgaard 
AD'er / kreativ ansvarlig

an@aroskommunikation.dk
Tlf. 2633 6047 

Alan er en stilsikker AD’er med et erfarent grafisk øje. Han arbejder passioneret med design og æstetik og er en mester i at udvikle slidstærke grafiske koncepter.

Mere om Alan

Iben Klokker 
Grafisk designer / AD'er

ik@aroskommunikation.dk
Tlf. 5136 4004

Ibens grafiske kompetencer spænder bredt. Udover at være en talentfuld illustrator er hun ferm til at udvikle nye grafiske identiteter og til at opsætte online- og trykmateriale.

Mere om Iben

Josephine Veile Platz 
Projektleder

jvp@aroskommunikation.dk
Tlf. 4037 7489

Med et stort og roligt overblik holder Josephine styr på tegnestuen, koordinerer opgaver, styrer budgetter og har en løbende dialog med både kunder og leverandører.

Mere om Josephine

Cilie Kristensen 
Juniorkonsulent / adm. 

ck@aroskommunikation.dk
Tlf. 8676 1600

Cilie arbejder med kommunikative opgaver inden for bl.a. kampagner og digitale medier. Samtidig er hun en sand blæksprutte, der klarer alle bureauets administrative opgaver.

Mere om Cilie

Annemette Staal Rasmussen
Virksomhedspraktikant

as@aroskommunikation.dk
Tlf. 8676 1600

Annemette er bureauets virksomhedspraktikant og har som uddannet psykolog særligt fokus på adfærdskampagner

Mere om Annemette

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies.

Luk