At have et community på sociale medier er ligesom at være vært til en fest

Vi er der alle sammen – på de sociale medier. Facebook og LinkedIn er de fleste af os blevet ret fortrolige med. USA's præsident er meget glad for Twitter. De yngre generationer er på ”Insta” eller ”Snappen”. Og virksomhederne er også nødt til at være med. Med sociale medier som en del af jeres kommunikationsindsats bliver I ikke kun synlige over for målgruppen, men har også mulighed for at skabe dialog og relation.

Alt SoMe-arbejde starter med en formålsdiskussion – hvorfor skal vi være på de sociale medier? Først derefter kan vi tale valg af platforme og ønsker til indhold. Vi hjælper jer med at sikre, at jeres SoMe-indsats hænger godt sammen med alt det andet, I foretager jer online – website, nyhedsbrev, blog, search – så I ender med at have et sammenhængende, bæredygtigt ”økosystem” på nettet.

 

Nøgleordene for sociale medier er godt content og løbende vedligeholdelse. Der skal udtænkes og produceres relevant indhold efter en aftalt content plan, der skaber synlighed, interesse og engagement blandt jeres målgruppe

Det er lidt ligesom at være vært til en fest – det er ikke nok at invitere en masse mennesker; værten er nødt til at lægge en plan for, hvad der skal serveres, og hvad der skal ske hele vejen igennem festen.

Vi påtager os gerne det store arbejde med at være med-vært på jeres sociale medier gennem løbende community management og sikrer, at jeres indsats lever op til målsætningerne. Vil I gerne nå bredere ud til bestemte målgrupper, tænker vi også annoncering og ambassadørsamarbejder ind i jeres indsats. Vi har god erfaring med at bruge forskellige former for influencers, der kan bære jeres budskab ud.

Line 8 - Aros Kommunikation
"Vi agerer gerne vært på jeres sociale medier og sikrer, at jeres indsats lever op til målsætningerne. Kontakt mig for en uforpligtende snak."
Line Berg-Stærk Sektionschef, strategisk komm.

Se, hvordan vi hjælper vores kunder

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk