Vi har bred erfaring med stærke kampagnekoncepter

Vi har bred erfaring med at udvikle kampagner til forskellige målgrupper, og vi kan flytte både varer, holdninger og adfærd med veltilrettelagt kampagnearbejde. Hvad enten I er en privat virksomhed eller en offentlig organisation, kan I trygt lægge jeres kampagne i vores hænder. Vi kan hjælpe jer med brandingkampagner, taktiske salgskampagner, normsættende kampagner, rekrutteringskampagner med meget mere.

Når vi udarbejder en kampagneplan, der skal få netop jeres budskab til at trænge igennem til de rette, gør vi brug af et mediemix, som går på tværs af offline og online samt paid-owned-earned medier.
Her samarbejder vi ofte med mediebureauer, så vi kender jeres målgruppes medieforbrug, før vi sammen laver en skræddersyet kampagneplan. Vi bruger sociale medier og afholder events med sikker hånd og har desuden stor succes med at integrere PR som en naturlig del af indsatserne - også de kommercielle.

I vores optik er det, der adskiller en god kampagne fra en fremragende kampagne, den indsigt, som ligger til grund for både kampagnestrategi og -koncept. Vi er kendt for at insistere på at skabe et indgående og nuanceret kendskab til målgruppen, før vi udvikler en strategi med fuldt fokus på at skabe effekt. Og før vi udvikler et kreativt koncept, der sikrer opmærksomhed i en virkelighed med meget støj og ”info overload”.

Udover strategi og koncept er det i høj grad evnen til at eksekvere på tværs af kontaktpunkter, platforme og medier, og den løbende projektledelse, der er afgørende for, om en kampagne bliver succesfuld. Vi har gennemført mere end 25 kampagner om året, siden bureauets start i 1998, og vores erfaring er entydig:

En kampagne må aldrig slippes ved lancering. Et kontinuerligt fokus og en løbende tilpasning er altafgørende. Ligesom den efterfølgende evaluering er det!

Line 9 - Aros Kommunikation
"Skal vi hjælpe jer med en effektiv kampagne? Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak."
Line Berg-Stærk Sektionschef, strategisk komm.

Se, hvordan vi hjælper vores kunder

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk