Inspiration: Sådan tackler YourCompany motorområdet

Udover at tilbyde rådgivning inden for forsikringsbranchen og generelt svindel i virksomheder, tilbyder yourCompany også assistance til virksomheder inden for motorområdet. Det kredser specifikt om tre områder: hvis I inden for finansierings- og leasingselskaber har brug for assistance til forebyggelse, operative tiltag eller efterforskning kan yourCompany være til stor hjælp.

 

Forebyggelse

Til hver branche hører der forskellige sikkerhedsmæssige risici og inden for motorbranchen er det især bilerne der tiltrækker svindlere. Der er det i jeres bedste interesse at minimere risikoen så meget som muligt, og det er netop én af de aktiviteter yourCompany fokuserer på.

 

Sikkerhed er ikke nødvendigvis det sjoveste at få plads, men det er bestemt heller ikke sjovt at opleve svindel eller tyveri. Vores eksperter inden for motorområdet holder øje med de steder hvor der kan være forhøjet risiko hos finansierings- eller leasingvirksomheder og gøre vores bedste på at nedbringe eventuel risiko og tab.

 

Operative tiltag

Nogle gange kan det ske at en leaset bil forsvinder eller kontakten til person der har leaset bilen ophører. Det er frustrerende og kan medvirke til et tab i virksomheden og det er pludselig nogle praktiske tiltag der skal tages hånd om. yourCompany har også en vigtig operativ afdeling som håndterer det praktiske når virksomheden for eksempel står i så en uheldig situation som den ovenstående.

 

Vi kan assistere i hele sagen. Både med at genoptage kontakten til leasingtageren eller til at finde placeringen på den forsvundne bil. Der er også et praktisk aspekt i denne type sager. Nogle gange kan det være nødvendigt at politiet og autohjælpen bliver kontaktet, og det er noget som yourCompany også kan hjælpe med at koordinere for jer.

 

Det er vigtigt at vide hvordan man på korrekt vis går til den slags situationer, så man ikke ender i en endnu mere uheldig situation. Heldigvis har vores specialister meget erfaring med den slags sager. FindMyGPS.dk kan hjælpe med GPS’ere til biler, maskiner og flåder.

 

Efterforskning

I motorområdet man som selskab stå i en uheldig situation som svindel, tyveri og dokumentfalsk. Derfor er det vigtigt at forsøge at forebygge og undgå disse typer situation så vidt er det muligt. yourCompany hjælper jeg med at få styr på sikkerheden og med at nedbringe risiko og tab. Men hvis heldet er ude og står i en dårlig situation, hvor en dyr bil er forsvundet, kan yourCompany hjælpe med at finde svarende.

 

Uanset hvilken sikkerhedsrelatere situation jeres selskab i motorbranchen står i, kan yourCompany med erfarne specialister hjælpe jer på rette vej.