Gør din kommunikation i virksomheden bedre

God kommunikation i virksomheden er meget vigtig, og det kunne for alvor ses, da krisen ramte sidste år. Mange danske virksomheder var overhovedet ikke klar til at folk skulle arbejde hjemmefra. Du bør dog ikke kun forbedre din kommunikation i virksomheden, hvis der skulle komme en potentiel fremtidig nedlukning. Nej, det er vigtigt, at kommunikationen altid er skarp.

 

Der findes nogle værktøjer, som er en del af Office 365, der kan hjælpe din virksomhed med kommunikationen internt, med leverandører og med kunder. I denne artikel fokuserer vi på disse værktøjer, og hvordan de kan hjælpe din virksomhed.

 

Microsoft Teams

I gamle dage brugte man Skype, så skiftede man over til Skype for Business, og nu er det nye Microsoft Teams (forkortet Teams). Teams bliver i stor grad brugt i dag, og hvis din virksomhed ikke bruger dette program, så er I allerede bagud. Teams er ikke bare en erstatning for Skype, det er en stor forbedring.

 

I Teams kan du kommunikere med alle kollegaer via chat, video eller opkald. Du kan også sende filer og transskribere videoopkald automatisk. Der er så mange funktioner, som vi slet ikke kan komme ind på her. En af de vigtige funktioner i Teams er, at du kan lave teams (grupper). Disse grupper har deres egne grupperum, hvor man kan kommunikere med en bestemt gruppe mennesker. Dette er meget godt, når man skal koordinere noget med mere end én person.

 

Microsoft Outlook

De fleste store virksomheder bruger allerede Outlook til en masse ting, hvor afsendelsen af emails er den primære ting. Er din virksomhed dog lille, så udnytter I nok ikke alle de vigtige funktioner i Outlook. Et meget godt eksempel er kalenderfunktionen. Når du skal planlægge ting med dine kollegaer, så vil du i store virksomheder kunne se alle deltagernes kalendere. Du ved allered på forhånd, hvem der ikke kan komme.

 

Er ovenstående ikke implementeret i jeres virksomhed, så er det på tide. Det er kommunikation uden at man skal foretage sig noget.

 

Microsoft OneDrive

Der er ikke så meget kommunikation over OneDrive, men det kan der alligevel være i visse tilfælde. Hvis man er mange om at samarbejde om filer, så kan der gå meget tid på kommunikation og koordinering. Anvender man OneDrive, så kan man virkelig skære ned på spildt tid. Dette medfører selvfølgelig, at man kan fokusere på vigtigere ting.

 

Ovenstående eksempler gør sig gældende for langt de fleste små virksomheder. Office 365 består af mange flere applikationer, som din virksomhed også kan få gavn af. For at denne artikel blev så generel som muligt, så er disse ikke taget med. Du kan også udvide funktionaliteten i alle ovenstående apps ved at hente plugins til dem, der er udviklet af tredjeparter.