Gode råd til at spare penge som ejer af en webshop

Nethandel er i kæmpe vækst, og der er mange forretningsmuligheder inden for det. Det er dog ikke altid lige så nemt for nye iværksættere at komme i gang uden at bruge for mange penge på gebyrer og unødvendige ting. Lad os dykke ned i, hvad du kan gøre for at spare penge, når du skal starte en webshop eller på nuværende tidspunkt driver en.

Vær med på moden

Lige nu er der et kæmpe krypto-boom, og det er en kæmpe konkurrencemæssig fordel for dig at være med og tage imod kryptovaluta som betalingsmiddel i din webshop. Nu tænker du sikkert: Hvordan er det med til at hjælpe mig med at spare penge?

 

Når du skal modtage penge fra andre, skal du betale gebyrer til din betalingsløsning. Gennemsnittet er nok par et procent, og det bliver selvfølgelig procentvist lavere, jo større din gennemsnitlige ordresum er. Disse gebyrer er dog relativt høje, og en af fordelene ved at anvende kryptovaluta er de lave gebyrer for at bruge dem. Som modtager skal du faktisk slet ikke betale gebyrer, hvilket er en modsætning til den måde, du driver forretning på lige nu.

 

Bitcoin er den mest populære kryptovaluta, og du bør nok sætte dig selv ind i, hvordan Bitcoin fungerer, og hvordan man køber Bitcoin i Danmark, før du begynder at acceptere det som betalingsmiddel i din webshop. Der er et kæmpe potentiale her, og det handler bare om at udnytte det. Der findes allerede plugins til de mest populære systemer.

Lav din egen hjemmeside

Du behøver ikke at vide særlig meget om hjemmesider og IT for at lave en webshop i 2021. Der findes tonsvis af online kurser og videoer, der viser dig hvordan du laver en meget flot webshop. For at komme i gang skal du faktisk bare downloade WordPress og installere et tema. For at gøre denne hjemmeside til en webshop, skal du blot hente WooCommerce. WooCommerce er et lag over WordPress, der laver hjemmesiden om til en webshop.

 

Til sidst skal du blot være i stand til at modtage kryptovaluta. Dette gør du ved at hente et af de mange plugins til WooCommerce, der muliggør understøttelse af kryptovaluta (typisk Bitcoin) som betalingsmiddel. Ønsker du at modtage kryptovaluta direkte uden mellemmand, bør du også læse mere om de bedste Bitcoin wallets. Det er meget vigtigt at have styr på, før man går i gang. Det kan nemlig meget nemt gå galt.

 

Når hjemmesiden er klar, og du kan modtage Bitcoins, skal du blot i gang med at promovere din webshop. Dette kan gøres på sociale medier gennem organisk eller betalt trafik. Det er selvfølgelig billigst med organisk trafik, så det handler blot om at sprede ordet om din nye webshop.