Få de nyeste opdateringer fra virksomheder på Fyn

Fyn fylder måske ikke særlig meget på landkortet, men øen har meget at byde på: Alt lige fra rig natur, spændende kultur, interessant historie og lækkert mad. Fyn er også en ø med et blomstrende erhvervsliv, hvor mange større og mindre virksomheder sætter Fyn på Danmarkskortet med mange erhvervsmæssige muligheder.

 

Migogodense.dk er din direkte adgang til de nyeste opdateringer fra virksomheder på Fyn, så du nemt og overskueligt kan følge med i det fynske erhvervsliv. På hjemmesiden finder du en hel side udelukkende dedikeret til business, hvor du kan læse alle de nyeste nyheder fra erhvervslivet på Fyn.

 

Overskuelig adgang til alt der rør sig i erhvervslivet

 

På hjemmesiden, under fanen business, finder du en oversigt over de nyeste artikler omhandlende erhvervslivet på Fyn. Du vil blive præsenteret for de nyeste artikler først, og som du scroller ned på siden vil du få adgang til artikler sorteret i kronologisk rækkefølge.

 

Fanen business giver dig ikke blot et indblik i nyheder angående erhvervslivet på Fyn: Siden holder dig også opdateret omkring begivenheder, støtte og politiske tiltag, som alt sammen har direkte eller indirekte indvirkning på erhvervslivet på Fyn. Dermed får du en bred pallette af relevante nyheder, så du kan følge med i erhvervslivet.

 

De største virksomheder på Fyn er godt repræsenteret

 

Fyn har et blomstrende erhvervsliv, med både store og små virksomheder. Særligt de største virksomheder på Fyn bliver godt repræsenteret på hjemmesiden migogodense.dk, da disse er et produkt om Fyn er stolte af.

 

Med virksomheder som Lego, Ørsted, Dagrofa, Solar, Orifarm og Glunz & Jensen er Fyn ikke blot placeret på Danmarks kortet, men finder sig også placeret i det internationale erhvervsliv.

 

Gratis adgang så alle kan følge med

 

Alle erhvervsmæssige nyheder på hjemmesiden er der fuld adgang til, uden nogen form for brugerbetaling. Dette er gjort muligt gennem lokale sponsorer og reklamer, således at nyhederne er til at følge med i for alle personer. Dermed bliver de fynske virksomheder også involveret i udbredelsen af nyheder fra deres eget bagland.

 

Mottoet for hjemmesiden er nemlig lige netop at dele viden om, hvad der foregår på Fyn til alle, som kunne være interesserede. Dette er hvad enten du er flyttet til området og vil lære Fyn at kende, om du planlægger at besøge Fyn eller om du overvejer at udvide dit erhverv til Fyn: Alle oplysninger du kunne få brug for, og endda mere til, er til at finde på hjemmesiden.

 

Men migogodense.dk er ikke det eneste sted, hvor du kan læse om, hvad der rører sig i erhvervslivet på Fyn. Hvis du vil følge med, kan det også betale sig at abonnere på f.eks. Fyens Stiftstidende eller Fyns Amts Avis – for begge steder prioriterer de lokale business-nyheder højt.