Driver du kennel virksomhed? Sådan sælger du kæledyr online

Har din hund fået et kuld hvalpe eller bliver du nødsaget til at skille dig af med din elskede hund? Det er ikke altid lige til at finde ud af hvor man skal sælge sit kæledyr eller hvordan. I dette indlæg vil der kigges på hvordan du kan sælge din hund gennem en online platform og om hvordan platformen fungerer for dig som sælger.

Du har overvejet at benytte dig af de normale markedspladser, hvor du normalt sælger alle dine aflagte ting og sager. Du skal dog her betale for at oprette en annonce og for at få mere synlighed. Disse markedspladser giver dig ikke yderligere end en plads på deres side og vises til mange forskellige personer.

Du overvejer at gå på Facebook eller Instagram, men desværre må man ikke sælge dyr via disse platforme, da det er imod deres fælles regler.

 

Nu står du i en situation, hvor du ikke helt ved hvad du skal gøre og ville ønske der var en helt andet alternativ. Hvilket der er.

I 2020 lancerede en ny og brugervenlig platform for køb og salg af kæledyr: Dyreportal.dk.

 

På Dyreportal har du mulighed for at sælge dine kæledyr, helt gratis. I deres overvejelser for platformen, har de valgt at tage betaling for at kontakte sælger, da det vil skabe højere kvalitet af henvendelser. Dyreportal er i den grad en portal for sælgeren. Din annonce bliver offentliggjort på deres hjemmeside, som har mere end 125.000 månedlige besøgende, dette er alle enten er sælgere eller interesserede købere af kæledyr. Derudover står Dyreportal for at promovere dit kæledyr, ud til alle deres følgere på alle platforme, hvilket giver en stor eksponering af netop dit kæledyr og som har hjulpet rigtig mange med at finde et nyt hjem til deres.

 

Sådan gør du

For at oprette sit kæledyr på Dyreportal, skal du først oprette dig som bruger. Al den information du videregiver til dem, bliver ikke videreført andre steder og overholder alle regler i henhold til GDPR-loven. Når du har oprettet din bruger, skal du trykke på Opret annonce, hvorefter du får lov at indsætte alt den information om dit dyr, som er relevant samt billeder af dit kæledyr. Du vælger en kategori, f.eks. Hunde, herefter underkategori Labrador, så vil du vælge alder, køn og pris. Efterfølgende oplyser du om dine kontaktinformationer, til sidst en overskrift og en beskrivelse samt billeder.

 

Hvis du oplever fejl, mangler eller har spørgsmål, sidder kundeservice altid klar til at hjælpe.