Derfor skal du huske at sætte dit logo på fakturaer og e-mails

Det er en meget god ide at huske på at sætte dit firmalogo på dine fakturaer og dine mails. Hvorfor? Det er noget, der vil blive omtalt i denne artikel. Der vil også blive snakket lidt om hvilke ting, du bør overveje i forbindelse med det.

Gratis markedsføring

Man bør aldrig gå glip af lidt gratis markedsføring for ens virksomhed. Når du vælger at sætte dit firmalogo på dine fakturaer og dine mails, så er det en måde at gøre lidt gratis reklame for din virksomhed. Og du gør det endda på en relativt diskret måde, som ikke virker for omklamrende overfor modtageren.

Mennesker er meget visuelle væsener og de husker bedst information, når de lige har et billede eller et symbol som de kan associere med deres viden. Det er blandt derfor man laver firmalogoer; så folk bedre kan huske at ens firma eksisterer og hvad man står for.

Når dine modtager af dine mails og fakturaer ser dit logo på disse så bliver de hele tiden konfronteret med dit logo. Og jo mere velkendt det er, jo bedre et forhold vil de også automatisk have til dit firma. Det er der blevet lavet rigeligt med undersøgelser omkring og det kan være meget spændende research at dykke ned i, hvis man får tid en dag.

Vælg et nemt program til fakturaerne

Et godt faktura-program er nemt nok at finde og selv hvis du gerne vil have et gratis et, så er der mange at hente på nettet. Men det betyder dog heller ikke, at de alle er lige gode. Der er så absolut forskel på programmer og de muligheder man har ved hver især.

Det er for eksempel en god ide at prioriterer køb af et fakturaprogram, som giver dig rigeligt med designmuligheder. På den måde kan du designe dine fakturaer til at se ud præcis sådan som du gerne vil have det.

Det er samtidig vigtigt at du kan lave skabeloner i dette program, så du ikke gentagende gange skal lave din faktura helt fra bunden. Selve detaljerne og indholdet skal du naturligvis lave om hver gang. Men selve strukturen bør gerne være der allerede, så det er nemt at gå til. Og på denne skabelon kan du også tilføje dit logo, så du ikke skal tænke over det i fremtiden, når du sender fakturaer afsted.