Kunde

XL-BYG

Opgave

Svindkampagne

Produkt

Kampagnestrategi, aktivitetsplan, diverse materialer og survey, værktøjer til ledelsen

Svind er et stort problem i detailhandelen. Mange investerer derfor i fysiske sikringer; videoovervågning, varesikring og vagtordning, men medarbejderne skal også involveres og aktiveres. Byggemarkeder og tømmerhandler er især udsat for tab pga. svind. De har en særlig form for kundeservice og selvbetjening, og de udviser ofte i stor tillid til både kunder og medarbejdere. 

En række store byggemarkedskæder har allerede nydt godt af Aros Kommunikations ekspertise, når det drejer sig om kampagner, der bevidstgør ledere og medarbejdere om svindets omfang, og klæder dem på til at agere anderledes. Den mest aktuelle svindkampagne gennemfører vi i for XL-BYG.

Kampagnen handler først og fremmest om holdningsbearbejdning af medarbejderne. Omdrejningspunktet er en aktivitetsplan, der løbende sætter fokus på forskellige indsatsområder, ved hjælp af viden om og introduktion til området, konkrete værktøjer, gode tips etc.

Hos XL-BYG er Svinddjævelen løs. Kampagnen bygger nemlig på et gennemgående symbol eller ikon, ofte med et humoristisk eller tegneserieagtigt præg, der skal sikre, at kampagnen er nemt genkendelig, men ikke bliver ”sur pligt og pegefinger-moral”.

Kampagnen løber i hele 2017, men allerede efter få måneder har direktørerne i de første forretninger kunnet mærke en betydelig forskel i medarbejdernes fokus, som lederne ser frem til at kunne aflæse på bundlinjen ved kampagneudgang. Fra tidligere svindkampagner ved vi, at de omkostninger, der er forbundet med indsatsen, tjener sig ind allerede det første år.

 

Line 9 - Aros Kommunikation
"Har du brug for en effektiv kampagne, der skaber resultat? Kantakt mig for en uforpligtende snak."
Line Berg-Stærk Direktør / partner

Aros Kommunikation har over en årrække udviklet en omfattende viden om, hvordan man ved hjælp af fokuserede, interne medarbejderkampagner kan nedbringe svind.


Læs mere om vores særlige viden om svindbekæmpelse.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk