Kunde

Ringkjøbing Landbobank

Opgave

Markedsføring, reklame, strategi

Produkt

TV-spots, online bannere, brochurer, direct mail, salgskampagner

Ringkjøbing Landbobank er landskendt som en solid bank med et stærkt private banking-koncept. De seneste seks år har vi stået for strategi- og konceptudvikling af dele af bankens markedsføring. Senest har vi udviklet og produceret fem nye tv-spots til visning på TV2 News for at promovere bankens private banking-koncept over for velhavende danskere i hele landet.

Som de tidligere TV-spots er også de nye film fremstillet i bankens karakteristiske grønne og hvide farver, som har opnået stor genkendelighed og gennemslagskraft i målgruppen. De nyeste film er udarbejdet i tæt samarbejde med det aarhusianske filmselskab M2FILM.

Gennem årene har vi desuden varetaget en række andre markedsføringsopgaver for banken, heriblandt:

  • Udvikling og produktion af en række videoer med bankens private banking-rådgivere

  • Udvikling af koncepter for printannoncer, online bannere og trykt materiale for private banking

  • Udvikling og produktion af lokale reklamefilm

  • Udvikling af koncepter for bankens øvrige markedsføring i lokalområdet – herunder online bannere, brochurer, annoncer, materiale til filialerne og direct mail

Se de nye TV-spots for Ringkjøbing Landbobank

Vi har på det seneste udviklet og produceret i alt fem tv-spots for Ringkjøbing Landbobank, som i øjeblikket bliver vist på TV2 News. Se to af dem her.

Øvrige cases

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk