Kunde

AURA Energi

Opgave

Kendskab og profilering, grafisk identitet

Produkt

Kampagner, reklamefilm, designmanual, årsrapport

AURA Energi er en fusion af flere østjyske energiselskaber (2014). I forbindelse med og især efter sammenlægningen har vi løst en række opgaver for virksomheden. Vi definerede bl.a. gennem designmanualer, hvordan AURA skal anvende navn og grafik i de fem forskellige forretningsområder. Herudover udarbejdede og layoutede vi også virksomhedens første årsrapport.

Selvom de enkelte el-selskaber havde mange år på bagen og et stort kendskab hver især, var AURA Energi et helt nyt navn for de østjyske forbrugere. Derfor skabte vi en kampagne, der skulle øge kendskabet til selskabet. Kendskabskampagnen bestod af en reklamefilm, som blev vist på TV2 Østjylland, og som blev understøttet af et vejrsponsorat samt diverse lokal annoncering. Både uhjulpet og hjulpet er kendskabet til AURA Energi næsten fordoblet i kampagneperioden.

Se reklamefilmen for AURA Energi

Vi står bag reklamefilmen for AURA, som i kampagneperioden blev vist på TV2 Østjylland.

Direct mail-kampagne med fine resultater

Efter fusionen har vi desuden stået bag en ”Kom hjem-kampagne” – en direct mail-kampagne, hvor 10.000 tidligere elkunder modtog et personligt brev med et godt tilbud om at komme tilbage til AURA Energi. Kampagnen blev en stor succes. Med blot et enkelt udsendt brev efterfulgt af en reminder har selskabet genvundet hele 20 % af de tabte kunder.

Senest har vi stået for kampagnerne i forbindelse med rekruttering af kandidater til og afholdelse af AURA Energis første repræsentantskabsvalg. Vi opnåede kampvalg i seks ud af syv valgområder og en stemmeprocent på 12, hvilket er langt højere end normen for branchen.

"Vi har en stor viden om at kommunikere inden for energi/forsyningsområdet. Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis I har brug for rådgivning om jeres kommunikationsindsats."
Jens Hansen Adm. direktør

Øvrige cases

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies.

Luk