Kunde

Altiboks

Opgave

Markedsføring af en bred vifte af produkter

Produkt

Direct mail, brochurer

Altibox er en norskejet virksomhed, som i samarbejde med seks elselskaber leverer internet, digitalt tv og telefoni til mere end 27.000 husstande, virksomheder og boligforeninger i det midt- og vestjyske.

Vi hjælper løbende virksomheden med strategi, tekstforfatning samt grafisk opsætning og produktion af diverse markedsføringsmaterialer, heriblandt brochurer og direct mails.

I udviklingen af materialet om fiberbredbånd, telefoni og internet har vi haft fokus på den brugervenlige oplevelse. Teksterne er enkle og korte, priser og produktegenskaber er overskueligt beskrevet, og vi har lavet små guides til bl.a. installation og montering.

Teksterne er blevet understøttet af en overskuelig grafisk opsætning med masser af luft samt ikoner, der hjælper forbrugeren på rette vej.

Jens 7 - Aros Kommunikation
"Vi kan stå for udviklingen af jeres markedsføringsmateriale - fra rådgivning til tekstforfatning og grafisk opsætning. Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak."
Jens Hansen Adm. direktør

Øvrige cases

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk