Efter mere end 20 år i den gamle møbelpolstrerfabrik i Grønnegade, flyttede vi d. 1. oktober til Aarhus V. Det skyldes, at vi er blevet en del af Bording Danmark. Adressen er en anden, men vi er de samme, og vi løser de samme opgaver som tidligere. Den eneste forskel er, at vi nu råder over langt flere kompetencer inhouse.

Vi er et bureau, der står på tre ben: Strategi, reklame og PR. Vi arbejder med integreret kommunikation, og det betyder, at vi går på tværs af discipliner. Hver dag arbejder vi dedikeret og målrettet på at skabe gennemarbejdet, gennemtænkt og veleksekveret kommunikation med effekt.

Når en opgave rammer vores bord, overvejer vi altid nøje, hvilke kommunikationsformer vi skal vælge. Uanset om vi skal hjælpe jer med en kampagne, en reklame, en PR-strategi eller med at optimere jeres tilstedeværelse på de sociale medier, går vi målrettet og dedikeret til værks. Vi mener, at vores fornemmeste opgave er at hjælpe vores kunder med at nå ud til deres kunder.

Har du lyst til at kigge med inde bag murene?

Se, hvordan vi hjælper vores kunder

Line 8 - Aros Kommunikation
"Prøv os af. Kontakt os allerede i dag, så får du et bud på, hvordan vi kan skabe ørenlyd for jer."
Line Berg-Stærk Direktør / partner

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her.

Luk