BOB Linkbuilding gør effektiv linkbuilding billigt

BOB Linkbuilding gør effektiv linkbuilding billigt

Alle hjemmesider skal bruge linkbuilding og SEO. Hvis en hjemmeside er populær og har meget trafik, men cheferne for siden ikke mener, de bruger linkbuilding eller SEO, tager de fejl.

Der kan måske findes en side eller to, som ikke aner, at de er mestre til linkbuilding eller søgemaskineoptimering. Men de er undtagelsen, der bekræfter reglen.

For det kræver en enorm viden om søgemaskiner, hjemmesideopbygning, tekstforfatning, søgemaskineoptimering og generel markedsføring.

Hvad er linkbuilding?

Du vil gerne vil gerne have mere trafik på din hjemmeside ikke? Selvfølgelig vil du det. Så skal du gøre din hjemmeside mere attraktiv.

Hvis du blot har oprettet en hjemmeside, der sælger, informere, underholder eller noget fjerde, og venter på besøgende skal komme løbende. Så læs efter her: De kommer ikke.

Trafik kommer ikke bare af sig selv. På f.eks. at finde din hjemmeside ved at bruge en søgemaskine. Skriv hjemmesidens navn. Kan du overhovedet finde den?

En nystartet hjemmeside, hvor flot designet den så måtte være, er super irrelevant for søgemaskiner og trafik. Det er som en nyåbnet butik ude mit i ingenting, hvem skulle besøge butikken, når ingen ved den eksisterer.

Her kommer BOB linkbuilding ind i billedet. De kan hjælpe dig med at komme ind på hovedgaden, hvor trafikken er. Det gør de ved at flytte din butik ud fra det sorte hul og gøre den konkurrencedygtig med dine konkurrenter.

De bruger linkbuilding og SEO til at skabe et netværk af hjemmesider, som linker til din hjemmeside. På den måde bliver din hjemmeside pludselig mere relevant.

Søgemaskinerne kan se, at du har fået venner og derfor må have noget spændende indhold. Du får derfor en bedre placering, når der søges efter din service.

Herudover vil du kunne få trafik fra de sider, som linker til dig. Det giver mere trafik, som også giver dig en højere placering, når der søges efter din service.

Skal din virksomhed betale for linkbuilding?

Alle hjemmesider skal bruge linkbuilding og søgemaskineoptimering. Er du en virksomhed, skal du selvfølgelig også bruge det.

Alt andet vil simpelthen være dumt. Når over 70 % af alle onlinekøb starter ved, at en kunde søger efter en service eller produkt på Google, er det idiotisk ikke at ville ligge i toppen af søgningen.

Det kan genere en enorm trafik og give en udvidet kundebasis, som vil øge omsætningen. Og det eneste I skal gøre, er at finde et markedsføringsbureau, som kan øge jeres popularitet.

Med linkbuilding vil jeres virksomhed blive linket til ud på forskellige platforme. Det vil f.eks. være i blogs, der skriver om et specifikt emne. Det behøver ikke handle om noget, der giver mening for jer. Hvis I sælger dæk, kan I stadig godt blive linket til fra en blog, der skriver om husdyr.

Det handler i første omgang om, at I skal skabe et netværk, så popularitet på jeres side øges. Det ligger Google mærke til.

Det vil også sjældent være tekster, der handler om jeres virksomhed. Det vil i højere grad være tester, som skrives til den specifikke blot, hvor et link til jeres side indgår naturligt i teksten.

Strategisk markedsføring

Alt sammen er det med til at styrke jeres markedsføring. Nu skal I så sørge for, at jeres hjemmeside så har interessant indhold.

I skal sørge for, at I møder jeres kunder, der hvor de er. Det betyder både, de medier de bruger. Det betyder også de søgeord, de bruger. Hvilke ord bruger jeres kunder, når de skal søge efter jer? Står der noget på jeres side om disse ord, bruger I overhovedet ordene selv?

Hvis ikke, skal teksten på jeres hjemmeside selvfølgelig omskrives. I skal være med helt fremme. Det sker kun, hvis kunderne kan finde vej til jeres virksomhed.

Øg trafikken og anseelsen af jeres virksomhed

Trafikken kommer altså på baggrund af, hvad jeres kunder søger på. Det kommer også på baggrund af jeres anseelse. Ikke om I er en troværdig virksomhed, der garanterer sikker handel og ikke har nogen sure kunder i røret dagligt.

Det handler om, at Google skal kunne se, at andre hjemmesider finder dig interessant. Ligesom de populære børn i folkeskolen, bliver du kun den populære, hvis de andre populære børn finder dig interessant.

Så kan jeres værdier måske være mindre vigtige. Det tager Google ikke som sådan højde for. De tager højde for, om du er populær blandt andre hjemmesider og kan hjælpe Googles kunder af med deres ønske. Kan du gøre det effektivt, så velkommen i toppen.

En falsk restaurant bliver nr. 1 på Tripadvisor

Et eksempel på denne lidt vilde markedsføring kan være den falske restaurant i London, der kom nr. 1 på Tripadvisor. Restauranten fandtes slet ikke, som andet end en profil, hvorfra falske kunder gave gode anmeldelser.

Snart begyndte telefonen at ringe og alle fik en afvisning, da restauranten var fuldt booket. Populariteten steg, indtil siden til sidst lå nr. 1 i London uden at have serveret så meget som en eneste ret.

Det er selvfølgelig ikke en markedsføringsstrategi, der skal kopieres til en lovlig virksomhed. Projektet var netop et projekt, hvor en gruppe ville tekste, hvilken betydning det havde for en virksomhed, hvor den lå placeret på Tripadvisor. Og meget vigtigt om denne placering kunne manipuleres med.

Noget lignende er tilfældet med linkbuilding. Der betales for, at andre hjemmesider linker til din hjemmeside. Selvom de ikke nødvendigvis skriver særlig meget om din hjemmeside, bliver du eksponeret. Du får omtale, popularitet og kan stige i placeringsgraderne.

Modsat projektet skal du så have noget faktisk indhold at kunne levere.

 

SEO søgemaskineoptimering