Bliv bedre til at kommunikere med dine medarbejdere

Bliv bedre til at kommunikere med dine medarbejdere

At have en god kommunikation med sine medarbejdere er essentielt for et godt arbejdsmiljø, et højt produktivitetsniveau og glade medarbejdere.

Men hvordan kommunikerer man bedst muligt til sine medarbejdere? Så der ikke er nogen, som føler sig overset eller set udenom.

Det kan være rigtig svært. Også fordi ingen medarbejdere på en arbejdsplads er ens. De reagerer forskelligt i forskellige situationer og der er forskellige ting, der motiverer dem i deres arbejde. Så hvordan gør man, når man skal kommunikere til medarbejdere, der er forskellige?

 

Det er vigtigt ikke at tale ned til sine medarbejdere

Hvis dine medarbejdere skal have respekt for dig, og føle sig motiveret i deres arbejde, så er det utroligt vigtigt, at du ikke taler ned til dine medarbejdere.

Det er vigtigt, at du lytter, er forstående og agerer ud fra det ståsted, som dine medarbejdere befinder sig i i øjeblikket. På den måde vil de ikke føle sig overmandet af gode råd og tanker om, hvad der er bedst at gøre i alle situationer.

På alle måder er det faktisk vigtigt, at du i stedet for at give gode råd, er lyttende og tager højde for dine medarbejderes måde at arbejde og tænke på, samt hvad der bedst motiverer dem i deres arbejde. Det giver gladere medarbejdere, højere produktivitet på arbejdspladsen, samt et mere motiverende arbejdsmiljø.

 

Få disse kompetencer gennem en coachuddannelse

Når du har været leder i mange år, så kan det være svært at bryde ud af de indgroede mønstre, som du højst sandsynligt allerede agerer ud fra. Derfor kan det være en god idé at få rystet posen og blive udfordret på dine måder at være leder på.

Det kan du gøre ved at tage en certificeret coaching uddannelse, der giver dig ledelseskompetencer, som gør dig i stand til at motivere dine medarbejdere i en positiv retning. En retning, der tager udgangspunkt i deres nuværende ståsted.

At anvende coaching som managementværktøj kan virke utroligt motiverende og inspirerende for den enkelte medarbejder. Gennem samtale med sin leder finder medarbejderen frem til et potentiale, som de allerede besidder, men endnu ikke har haft mulighed for at anvende.

Det væsentlige er, at dette potentiale kommer fra medarbejderen selv og er ikke påduttet fra lederen. Det skaber motivation og arbejdsglæde!

 

Tag en coachuddannelse hos Expand i København

Arbejder du som leder, direktør, HR-medarbejder eller lignende, så har du mulighed for at tage en coachuddannelse hos Expand i København.

Coachuddannelsen hos Expand er delt op i tre trin, som tages uafhængigt af hinanden. Trin 1 giver dig mulighed for at anvende coaching i dit lederskab. Trin 2 og 3 fungerer som en overbygning på de kompetencer, du allerede har lært på trin 1 af uddannelsen.

Kunne du tænke dig at anvende coaching i dit lederskab?