4 grunde til at alle journalister bør vide mere om online markedsføring

Som journalist kan det være en udfordring at skaffe sig arbejdsopgaver, fordi der er mange om buddet. Især som nyuddannet journalist uden den store erfaring, kan det særligt være svært at skaffe sig arbejde, da virksomheder og de fleste bureauer helst gerne ser, at dem de ansætter, har års erfaring som i arbejdet som journalist.

Men der er råd at hente. For som især nyuddannet journalist, kan det faktisk være en fordel at sætte sig en smule ind i, hvordan online markedsføring fungerer. Og du kan med fordel alliere dig med for eksempel et online marketing bureau i Horsens, som kan hjælpe dig med at blive rustet til at lave online markedsføring.

Hvad er online markedsføring?

Online markedsføring foregår naturligvis på nettet. Formålet med online markedsføring er, at man promoverer en virksomhed og dens produkter. Man lægger især vægt på de services den pågældende virksomhed tilbyder og man gør en dyd ud af, at udsende et bestemt budskab til de potentielle kunder, der bruger internettet, så det tiltrækker så mange som muligt betalende kunder.

4 grunde til hvorfor du som journalist, bør sætte dig ind i og blive klogere på online markedsføring som journalist

  1. Ved at vide opsøge mere viden om online markedsføring, bliver du som journalist bedre rustet til at lave marketing. Når du som journalist laver marketing, er det også en mulighed, at du kan lave PR som er forklædt som marketing.
  2. En anden grund til hvorfor du bør interessere dig for online markedsføring er, at du bliver bedre rustet til, at starte et selvstændigt medie og dermed skaffe dig selv flere arbejdsopgaver. Det er en fordel, da der som skrevet, er mange om buddet og det kan være med til at føre dig foran mange af de andre journalister.
  3. Som nyuddannet journalist, kan det være svært at få et fast job med det samme. Derfor er online markedsføring et naturligt alternativ til nyuddannede, der ikke med det samme får et journalistjob.
  4. En fjerde og sidste grund til hvorfor det er en god idé, at sætte sig ind i online markedsføring er, at der faktisk er mange historier at opdrive, hvis man selv er lidt grundig og holder øje.

Så spring ud i det og vær klar på, at dit næste job venter lige om hjørnet.